Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на собствениците на 166
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Здраей те Колеги,
От Петък и аз мога да се похваля че съм ГОРД собственик на Алфа Ромео 166 2,4 ЖТД ноември 1999г. Наистина много ви благодаря на вас хората от форума, защото ме убедихте че италианските коли си заслужават. А и вие може да сте горди със себеси защото направихте един заклет фен на немското автомобилопроизводство да се сдобие с кораба № 166.
П.С. И да занете че при какъвто и да е проблем ще досаждам неуморноAlfa Romeo 166 2,4 JTD '99
Citroen Berlingo 1.9D Служебната
Comment
-
Първоначално публикувано от BlackBaron Покажи съобщениеЗдраей те Колеги,
От Петък и аз мога да се похваля че съм ГОРД собственик
на Алфа Ромео 166 2,4 ЖТД ноември 1999г. Наистина много ви благодаря на вас хората от форума, защото ме убедихте че италианските коли си заслужават. А и вие може да сте горди със себеси защото направихте един заклет фен на немското автомобилопроизводство да се сдобие с кораба № 166.
П.С. И да занете че при какъвто и да е проблем ще досаждам неуморноAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от BlackBaron Покажи съобщениеЗдраей те Колеги,
От Петък и аз мога да се похваля че съм ГОРД собственик на Алфа Ромео 166 2,4 ЖТД ноември 1999г. Наистина много ви благодаря на вас хората от форума, защото ме убедихте че италианските коли си заслужават. А и вие може да сте горди със себеси защото направихте един заклет фен на немското автомобилопроизводство да се сдобие с кораба № 166.
П.С. И да занете че при какъвто и да е проблем ще досаждам неуморно
Comment
-
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Колеги и аз да се регистрирам при щастливите собственици .Макар че я имам от септември тази година сега и аз да я обявя при истинските коли.
Засега все още я вкарвам в час всеки месец по малко че наведнъж боли , остана ми само да обслужа задния мост ( тампони на стабилизиращата щанга ) и приключвам със всичко което се налагаше за да стане кола.
Алфа 166 2.0ТС 00г. с газов инжекцион /така си дойде от Италия / сребриста е красавицата , като се науча как ще кача и снимка !Alfa romeo 156 1.8TS
Alfa romeo 166 2.0TS
Comment
Comment